ایران ترول سایت سرگرمی تفریحی اس ام اس عکس دانلود،ترول،عکس بازیگران،دانلود،نرم افزار،بازی،آهنگ،موزیک،دانلود جدید،عکس ترول،عکس پروفایل،ترول ایرانی،انیمیشن،کارتون

طرز تهیه میت لوفت با سس قارچ و خامه‌ی ترش

طرز تهیه میت لوفت با سس قارچ و خامه‌ی ترش

دسته بندی : تفریحی بیتوته تاریخ : چهارشنبه ۱۵ فروردین ۱۳۹۷

نکته: رنگ داخلی میت لوف، شاخص قابل اطمینانی برای تشخیص میزان پختگی آن نیست. اگر دمای داخل میت لوف به ۱۶۰ درجه‌ی فارنهایت برسد، می‌توانید مطمئن باشید که به‌قدر کافی پخته است. برای اندازه‌گیری دمای داخلی میت لوف، یک دماسنج گوشت در وسط آن قرار دهید.

نوشته طرز تهیه میت لوفت با سس قارچ و خامه‌ی ترش اولین بار در سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه پدیدار شد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.