ایران ترول سایت سرگرمی تفریحی اس ام اس عکس دانلود،ترول،عکس بازیگران،دانلود،نرم افزار،بازی،آهنگ،موزیک،دانلود جدید،عکس ترول،عکس پروفایل،ترول ایرانی،انیمیشن،کارتون

طرز تهیه مرغ پخته با پیاز و تره‌فرنگی

طرز تهیه مرغ پخته با پیاز و تره‌فرنگی

دسته بندی : تفریحی بیتوته تاریخ : دوشنبه ۱۳ فروردین ۱۳۹۷

نکته ۱: هنگام استفاده از مخلوطی از ران و سینه‌ی مرغ، هر سینه را از وسط دونیم کنید تا سایزش تقریبا اندازه‌ی یک ران مرغ معمولی شود و اگر پای مرغ را به‌صورت کامل می‌خرید، قسمت بالا و پایین ران را از هم جدا کنید. وقتی تمام تکه ها یک سایز داشته باشند، همگی با سرعت یکسانی می‌پزند.

نکته ۲: یک کاسه یا ظرف غیرواکنشی – استیل ضدزنگ، روکش لعابی یا شیشه – در هنگام آشپزی با مواد غذایی اسیدی مانند لیموترش الزامی است تا از واکنش ماده‌ی غذایی با ظرف جلوگیری کند. ظرف‌های واکنشی مانند آلومینیوم و چدن می‌توانند روی طعم و رنگ غذا اثر بگذارند.

نکته ۳: افراد مبتلا به بیماری سلیاک یا حساسیت به گلوتن باید از سس‌های سویا با برچسب گلوتن استفاده کنند. چون سس سویا ممکن است حاوی گندم یا سایر شیرین‌کننده‌ها و طعم‌دهنده‌های حاوی گلوتن باشد.

نوشته طرز تهیه مرغ پخته با پیاز و تره‌فرنگی اولین بار در سایت پزشکی و مجله سلامتی راستینه پدیدار شد.

دیدگاه کاربران انتشار یافته : 0 - در انتظار بررسی : 1
    • دیدگاه ارسال شده توسط شما ، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
    • دیدگاهی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با مطلب باشد منتشر نخواهد شد.